default-image

Βοηθούν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής οικογένειες

Κρήτη
Βοηθούν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής οικογένειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μη κερδοσκοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΔΙΤΕΧΝΟ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε φιλανθρωπική δράση για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αδυνατώντας να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. 

Όσοι μπορούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας κλπ) και είδη - καθαριστικά σπιτιού.

Η συλλογή των προσφορών θα γίνει στην έδρα του Συλλόγου, στην αίθουσα TANGO SALON (Λ. Κνωσού 93, 2ος όροφος, πάνω από οίκο νυφικών ), καθημερινά (εκτός Κυριακής) και για δύο εβδομάδες από 27/5/2013 έως και το Σάββατο 8/6/2013, 12.00- 14.00 και 20.00- 22.00. Επίσης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου (Γεωργία Επιτροπάκη 6946/131644 και Νίκος Δαλαμάγκας 6937/064444).

Όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην ομάδα GIVE, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Το «ΔΙΤΕΧΝΟ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος με σκοπό την την προώθηση των τεχνών και της τεχνολογίας, και το συνδυασμό αυτών, στο ευρύτερο κοινό με στόχο την ενεργό ενασχόλησή τους με τις τέχνες και την τεχνολογία. 

Στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία ο σύλλογος δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών. Ο πολιτισμός δεν είναι μόνο οι τέχνες αλλά είναι πάνω απ' όλα ανθρωπιά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News