default-image

Πρόκριση για Φέντερερ και Ουίλιαμς

Σπορ
Πρόκριση για Φέντερερ και Ουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο πιο ηχηρά ονόματα που έπαιξαν στο  Ρολάν Γκαρός  προκρίθηκαν χωρίς κόπο στον γ' γύρο. Ο λόγος για τον  Ρότζερ Φέντερερ και τη Σερένα Ουίλιαμς,.

Ο Ελβετός, Νο2, χρειάστηκε τρία σετ και μόλις 82 λεπτά για να ξεπεράσει το χαμηλό εμπόδιο του Ινδού Σομντέφ Ντεβαρμάν. Με 6-2, 6-1 και 6-1 ο 32χρονος τενίστας επιβεβαίωσε με τον απόλυτο τρόπο το ρόλο του φαβορί και ετοιμάζει πλέον για τον αγώνα με τον Γάλλο Ζιλιέν Μπενετό (Νο30), ο οποίος ίδρωσε για να

Στην 32άδα του φημισμένου γαλλικού όπεν προκρίθηκαν επίσης ο Ισπανός Νταβίδ Φερέρ (3-0 τον συμπατριώτη του Μοντανιές), ο Γάλλος Τζον-Βιλφρέντ Τσονγκά (3-0 τον Φινλανδό Νιέμινεν), ο επίσης Γάλλος του Γκαέλ Μονφίς (3-1 τον Λετονό Γκούλμπις) και ο Ισπανός Νικόλας Αλμάγρο (3-0 τον Γάλλο Βασλέν).

Στο γυναικείο ταμπλό, το Νο1 του κόσμου, η Σερένα Ουίλιαμς, απέκλεισε τη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά με 6-1, 6-2 και θα βρεθεί απέναντι στην Σοράνα Κιρστέα από τη Ρουμανία (Νο26).  

Το ίδιο εύκολο ήταν επίσης το έργο της Λευκορωσίδας Ανιέσκα Ραντβάνσκα (6-3, 6-2 την Αμερικίδα Μπάρντετ), αλλά και της Ιταλίδας Σάρα Εράνι (6-1, 6-1 την Πουτίντσεβα από το Καζακστάν), ενώ με 6-2, 6-2 η Άνα Ιβάνοβιτς υπερέβη το εμπόδιο της Γαλλίδας Γιοχάνσον. Οι δύο τελευταίες ενδέχεται να συναντηθούν στη φάση των 16.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News