default-image

"Απατεώνισσα" ζητά δήθεν χρήματα για τον 4χρονο Άρη

Κρήτη
"Απατεώνισσα" ζητά δήθεν χρήματα για τον 4χρονο Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά ξεδιπλώνουν όλο τους το μεγαλείο στο πρόσωπο του 4χρονου Άρη κι ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη, υπό τον συντονισμό του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, η προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα προκειμένου το μικρό αγόρι να χειρουργηθεί άμεσα στην Γαλλία κάποιοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την συγκίνηση που έχει προκαλέσει η περιπέτεια της υγείας του και το γεγονός ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή.

Όπως δήλωσε εξοργισμένος μέσα από την εκπομπή Κρήτη Σήμερα της "ΚΡΗΤΗ TV" ο πρόεδρος του ΕΚΗ Σωκράτης Βαρδάκης λίγες ημέρες πριν μία γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών εθεάθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο να ζητά δήθεν χρήματα για λογαριασμό του εργατικού κέντρου για την νευροχειρουργική εγχείρηση του 4χρονου παιδιού σε εξειδικευμένη κλινική της Γαλλίας. Ευτυχώς εργαζόμενοι στο νοσοκομείο τον ενημέρωσαν άμεσα , αν και η ίδια δεν στάθηκε εφικτό να εντοπιστεί.

Ο κ. Βαρδάκης πάντως, κάλεσε τους πολίτες που από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση του μικρού αγοριού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και τόνισε πως σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται προσκλήσεις για την χοροεσπερίδα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο "Κουρήτες" αλλά και για τον φιλικό αγώνα στις 17.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ του Συλλόγου Ειδικευόμενων Γιατρών Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Σκοπός του αγώνα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την μεταφορά του στο εξωτερικό με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 5€ ενώ στα 10 ευρώ με πλήρες μενού αντιστοιχεί η πρόσκληση για την χοροεσπερίδα.

Το παιδάκι θα πρέπει να βρίσκεται στις 20 Ιουνίου στην Γαλλία για να υποβληθεί σε νευροχειρουργική εξέταση καθώς από σπάνια πάθηση απειλείται με παράλυση κι όλα δείχνουν πως αν και σε δύσκολους καιρούς η αλληλεγγύη θα κάνει το θαύμα της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News