default-image

Απρόοπτα στις Πανελλαδικές, κατέρρευσε μαθήτρια

Κρήτη
Απρόοπτα στις Πανελλαδικές, κατέρρευσε μαθήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα απρόοπτα σήμερα την ώρα των Πανεαλλδικών αυτή τη τη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε Εξεταστικό Κέντρο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Πρόβλημα υπήρξε με υποψήφια η οποία κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο εφημερεύων νοσοκομείο, συνοδεία πάντα καθηγητή.

Η μαθήτρια είναι ευτυχώς καλά στην υγείας της, ενώ θα ακολουθηθεί η διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων.

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι τα μαθήματα

Σε ότι αφορά στις εξετάσεις ,με  τα μαθήματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημείας Θετικής, Ηλεκτρολογίας Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος Τεχν/γιας-Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές

Η σημερινή διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων ξεκίνησε με μία μικρή καθυστέρηση στο μάθημα των Λατινικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα θέματα των Λατινικών των Εσπερινών διανεμήθηκαν στα Γενικά Λύκεια, ωστόσο πριν να φθάσουν στα χέρια των μαθητών διαπιστώθηκε το λάθος και διορθώθηκε.

Δύσκολα χαρακτήρισε τα θέμα της Ανάπτυξης Εφαρμογής σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης, εκτιμώντας ότι θα συμπαρασύρει σε πτωτική πορεία τις βάσεις στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο.

Σε ότι αφορά στα Λατινικά τα θέματα κρίνονται ως κατανοητά και πιο εύκολα από πέρυσι, ενώ η Χημεία κρίνεται ότι κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News