default-image

Δημητριάδης: "Θέλω να μείνω στον Ηρόδοτο…"

Μπάσκετ
Δημητριάδης: "Θέλω να μείνω στον Ηρόδοτο…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την άνοδο του Ηροδότου στη Γ' Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, αλλά και την προοπτική να παραμείνει και να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του τη νέα σεζόν μίλησε ο Μανόλης Δημητριάδης στο επίσημο σάιτ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ).

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ηρακλειώτης προπονητής:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ: "Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά παρότι δεν αμείβονται έδειξαν συνέπεια και πάντα είχα 12 παίκτες στο γήπεδο. Για εμένα αυτός ήταν ο σημαντικός παράγοντας που πήραμε το πρωτάθλημα.

Τα συναισθήματα μου όπως καταλαβαίνετε είναι ευχάριστα, καθώς για τέταρτη φορά στη καριέρα μου κατακτώ το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ. Επίσης είμαι ευχαριστημένος γιατί ο Ηρόδοτος επιστρέφει στη Γ' Εθνική έχοντας φέρει εις πέρας τον στόχο που είχε θέσει η διοίκηση στην αρχή της σεζόν".

Για τη νέα σεζόν που βρίσκει την ομάδα στη Γ' Εθνική: "Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε με τους διοικούντες. Θέληση μου είναι να παραμείνω στην ομάδα αλλά με την προϋπόθεση ότι θα δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το επίπεδο της Γ' Εθνικής. Το δικό μου οικονομικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα η διοίκηση θα κάνει προσπάθειες να γίνει ανταγωνιστικό σύνολο, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο".

Για το κρητικό μπάσκετ: "Το κρητικό μπάσκετ με βάση την εκπροσώπηση είναι σε καλό δρόμο. Έχουμε το Ρέθυμνο στην Α1 που βρίσκεται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, έχουμε τον ΟΦΗ στην Α2, έχουμε ομάδα στην Β' Εθνική και από φέτος θα έχουμε δύο εκπροσώπους στη Γ'.

Το κρητικό μπάσκετ έχει εκπροσώπηση στις Εθνικές κατηγορίες, όμως εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η παραγωγική διαδικασία. Θα ήθελα στο τοπικό πρωτάθλημα να βλέπω περισσότερα νέα παιδιά που στο μέλλον αν όλα πάνε καλά θα μπορούν να στελεχώσουν τις ομάδες μας. Δεν γίνεται να ματώνουν συνεχώς οι διοικήσεις φέρνοντας παιδιά από πάνω. Η Κρήτη έχει φουρνιές με νέα παιδιά και ειδικά στα point guard μπορούμε να δούμε κρητικούς να αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες είτε αυτό είναι Γ' Εθνική είτε Α1".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News