default-image

Απολογείται την Παρασκευή ο δεύτερος πιστολέρο

Κρήτη
Απολογείται την Παρασκευή ο δεύτερος πιστολέρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή στον ανακριτή ο 43χρονος πιστολέρο της οδού Μιλάτου. Παραδόθηκε το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου του πέρασαν χειροπέδες στην είσοδο του δικαστικού Μεγάρου.

Στα χέρια της αστυνομίας, κατά τη σύλληψή του, ο 43χρονος παρέδωσε και ένα όπλο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μια εβδομάδα συνελήφθη και ο 55χρονος λίγο μετά την εμφάνιση του ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.

Και για τους δυο μετά το περιστατικό τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, όπου οι δυο άνδρες φέρονται να άνοιξαν πυρ εναντίον 24χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα μια 25 είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.  

Ο 53χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Κατά την απολογία του παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε. Τόνισε ωστόσο ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό σε κανέναν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενήργησε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου έχει καταθέσει ο 24χρονος που βρέθηκε στο στόχαστρο του 55χρονου και του 43χρονου. Κατάθεση που μαζί με αρκετές ακόμη συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.  

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί με τη σειρά του για να παραθέσει τη δική του εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν, ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών Αρχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News