Ειδήσεις

Φιλικός αγώνας για τον μικρό Άρη

Ολοένα και περισσότερες οι πρωτοβουλίες για τον μικρό Άρη από το Ηράκλειο που πάσχει από μια σοβαρή και σπάνια ασθένεια και αν δεν χειρουργηθεί άμεσα κινδυνεύει να μείνει παράλυτος. Επίσης το παιδί αντιμετωπίζει πρόβλημα και στις φωνητικές χορδές που επίσης χρήζουν επέμβασης, αλλιώς μπορεί να βρεθούν σε ακινησία.

Πέραν της χοροεσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο κέντρο "Κουρήτες" με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να πάνε εξολοκλήρου στο ταξίδι του 4χρονου στη Γαλλία, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείου Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών Βοηθών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας ενημερώνει ότι επίσης την Κυριακή και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο φιλικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου Ειδικευόμενων Γιατρών Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Σκοπός του αγώνα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την μεταφορά στο εξωτερικό με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 5€.

Το παιδάκι θα πρέπει να βρίσκεται στις 20 Ιουνίου στην Γαλλία για να υποβληθεί σε νευροχειρουργική εξέταση και το ποσό που χρειάζεται να συγκεντρωθεί αγγίζει τις 15.000 ευρώ.

Με μητέρα άνεργη και πατέρα που διατηρεί ένα μικρό καφενείο είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και για τον λόγο αυτό το κέντρο βάρους δίδεται στις δύο εκδηλώσεις της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Βαρδάκη, τον πρόεδρο του ΕΚΗ έχουν ήδη προπωληθεί περισσότερες από 1000 προσκλήσεις για την εκδήλωση στο κέντρο "Κουρήτες".

Της Βάλιας Μπούη

Σχόλια