Ειδήσεις

Ραντεβού αύριο Τετάρτη για να μπλοκάρουν πλειστηριασμό

Ραντεβού την Τετάρτη 29/5/13 και ώρα 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή τους δίνουν τα μέλη της κίνησης "Λαϊκή στάση πληρωμών",ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες όπως λένε και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση.

Όπως αναφέρουν "άλλη μια συνέλευση της Λ.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας. Υπήρξε ενημέρωση για τα πεπραγμένα της προηγούμενης εβδομάδας.Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές,επικυρώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας.

Μετά από ψήφιση που έγινε,αποφασίστηκε κατ'αρχάς να μεταφερθεί το τακτικό ραντεβού της συνέλευσης της Λ.Σ.Π. κάθε Τετάρτη έξω από το Ειρηνοδικείο,όπου θα πραγματοποιείται στις 16:30,δηλαδή κατά την διάρκεια και λίγο πριν τελειώσει η δράση μας και που εκεί θα προταθούν προς ψήφιση οι προτάσεις που τέθηκαν σήμερα.

Επίσης αποφασίστηκε να συνεχίσουμε την ενημερωτική μας δράση σε διάφορες συνοικίες της πόλης,καλώντας τους να συμβάλλουν με την φυσική τους παρουσία,το κίνημα της Λ.Σ.Π. και παροτρύνοντάς τους να σταματήσουν και οι ίδιοι να πληρώνουν ΔΕΚΟ,Εφορίες κ.τ.λ."

Σχόλια