default-image

Βροχηδόν οι συλλήψεις χθες στο αεροδρόμιο Χανίων

Κρήτη
Βροχηδόν οι συλλήψεις χθες στο αεροδρόμιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε μια ούτε δυο αλλά 8 οι συλλήψεις που έγιναν χθες στο αεροδρόμιο Χανίων και αφορούσαν σε πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στην χώρα.  

Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν, στο "Ι. Δασκαλογιάννης", από αστυνομικούς, τρείς γυναίκες ηλικίας 25,40 και 57 ετών και 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία, καθώς και τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 21,26,27 και 37 ετών, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο, προκειμένου εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής τους στην χώρα, οι τρείς γυναίκες και ο 24χρονος καθοδηγούσαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς υπηκόους Συρίας με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα, με προορισμό την Ιταλία, ενώ οι ίδιοι ,μη νόμιμοι αλλοδαποί, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Χανίων, ενώ ερευνάται, η συμμετοχή των τριών ημεδαπών γυναικών, καθώς και του 24χρονου, σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News