default-image

Προβάλλουν κρητικά προϊόντα και τουρισμό στους Κινέζους

Κρήτη
Προβάλλουν κρητικά προϊόντα και τουρισμό στους Κινέζους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων, της κουλτούρας, του πολιτισμού, του τουρισμού, των προϊόντων της Κρήτης στην Κίνα και των επενδυτικών δυνατοτήτων από πλευράς της Κίνας προς την Κρήτη η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο της έκθεσης «Κρήτη - η Μεγάλη Συνάντηση» η οποία λήγει σήμερα, συνδιοργανώνουν Συνέδριο με τίτλο "Crete Meets China" σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 στην αίθουσα προθερμαντηρίου του Σταδίου TAE KWON DO στην Αθήνα.

Ομιλητές είναι η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας κ. Du Qiwen, o εμπορικός και οικονομικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei, o Πρόεδρος του INVEST in GREECE κ. Αριστομένης Συγγρός, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλάδας - Κίνας κ. Ανδρέας Ποταμιάνος, ο υπεύθυνος του τμήματος Κίνας του ΕΒΕΑ κ. Μιχάλης Κανδαράκης, ο πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, η Ceo της Skysolar Group κα Ronghui Zhang, η πρόεδρος της ομάδας του oulian news in Greece κα Chen, βεβαίως, οι διοργανωτές κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και κ. Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης, καθώς και πολλοί άλλοι εκλεκτοί Έλληνες και Κινέζοι ομιλητές.

Το «παρών» στο Συνέδριο δίνουν, εκπρόσωποι φορέων και τα μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, καθώς και Έλληνες και Κινέζοι δημοσιογράφοι.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ζωντανή κρητική μουσική, εθελοντικά, από το συγκρότημα «Δικταίοι Καστρινοί» και βίντεο παρουσίασης της Κρήτης. Θα πραγματοποιηθεί ειδικό αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη και θα βραβευτεί ο Στέλιος Ματζαπετάκης πρόεδρος του Ιδρύματος «Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη».

To Συνέδριο συμπαρουσιάζουν ο γνωστός φιλέλληνας Κινέζος και δημοσιογράφος Yang Shao Bo και η Σταματίνα Μάρκου, δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News