default-image

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 25 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς διενεργήθηκε έλεγχος στον 23χρονο και στον 25χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα και τη προανάκριση προέκυψε ότι, οι ημεδαποί είχαν προμηθευτεί την προηγούμενη ημέρα τις ναρκωτικές ουσίες από τον 19χρονο αλλοδαπό, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Αναζητηθείς ο 19χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Στην κατοχή του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό μονόκαννο χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής και 11 σπόροι κάνναβης.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News