Ειδήσεις

Σε εξέλιξη το 1ο Zumbathon στο Ηράκλειο

Το 1ο Zumbathon στο Ηράκλειο είναι γεγονός. Από τις 11 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο 19 zumba instructors από όλη την Κρήτη, με το κέφι τους, τη ζωντάνια τους και τη θετική τους ενέργεια καθοδηγούν μικρούς και μεγάλους στο πιο εκρηκτικό και κεφάτο τρίωρο πρόγραμμα "Zumba Fitness" που δημιουργήθηκε ποτέ στο Ηράκλειο. Γυμναστική, χορός, μουσική, θετική ενέργεια και πολλά δώρα  πλαισιώνουν τη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η σχολή χορού "Κ. Studio" και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου με τη συνεργασία της  Zumba instructor Ιωάννας Καραθεοδώρου.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, καθώς η εν λόγω δομή δε διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη λειτουργία της, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων.

Η συγκεκριμένη κοινωνική δομή παρέχει προσωρινή διαμονή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ όλες τις ημέρες του χρόνου σε άπορους και άστεγους  συμπολίτες μας, προσφέροντας προσωρινή ημερήσια διαμονή, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προσωπική υγιεινή, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και πληροφόρηση.

Σχόλια