default-image

Τα παίζει όλα για όλα ο Εργοτέλης με Νίκη Βόλου

Ποδόσφαιρο
Τα παίζει όλα για όλα ο Εργοτέλης με Νίκη Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε στο Βόλο χθες το βράδυ η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει του σημερινού «τελικού» κόντρα στην τοπική Νίκη για την 42η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα (otesport3) και για τους "κιτρινόμαυρους" η νίκη αποτελεί μονόδρομο καθώς με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει τόσο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα όσο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης θα έχει και κόσμο στο πλευρό του καθώς υπήρξε εκδρομή στο Βόλο. Το κλίμα στην αποστολή είναι πολύ καλό, ενώ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση του σημερινού αγώνα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, επιστρέφουν στη δράση οι Αθανασίου και Ουέλινγκτον, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσει ο Ζάχορα, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με το Θρασύβουλο.

Στο βασικό σχήμα και σε σχέση με το ματς κόντρα στο Θρασύβουλο θα γίνουν αλλαγές, αφού τη θέση του Καβουσάκη κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Αθανασίου, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Πίτσος, αντί του Γεωργίου, ενώ επικρατέστερος να καλύψει το κενό του Ζάχορα στην επίθεση είναι ο Δωματάς.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Χαντί, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Λαμπίν και Ευαγγέλου.

Μάχη σε όλα τα… μέτωπα

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της Football League. Έξι ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και αυτές είναι: Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Ηρακλής και Παναιτωλικός.

Όλα τα σενάρια είναι, λοιπόν, ανοικτά στις αναμετρήσεις που ξεκινούν όλες στις 18:00.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Άρτας). ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΟΤΕ TV): ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Ξάνθης). ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας). ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαβίνης (Πιερίας)

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Πειραιά). ΒΟΗΘΟΙ: Φώσκολου (Πειραιά), Πασχαλίδης (Εύβοιας)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας). ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας, Πυλαρινός (Αιτ/νίας)

ΒΥΖΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας). ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Κοσμάς (Αθηνών)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας). ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Καραλής (Ηπείρου)

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας). ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρονικίδης (Πειραιά). ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαλόγλου, Σίπκας (Πειραιά)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης). ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς (Μακεδονίας), Τσιαλογιάννης (Ανατ. Αττικής)

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(ΟΤΕ TV): ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας). ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αθανασόπουλος (Αθηνών)

* Η Δόξα Δράμας έχει ρεπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News