default-image

Φεύγει για τη Γαλλία ο μικρός " Άγγελος"

Ηράκλειο
Φεύγει για τη Γαλλία ο μικρός " Άγγελος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει το ταξίδι της ελπίδας για το 4χρονο Άγγελο, που πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί στη Γαλλία για να χειρουργηθεί σε νεύρο του εγκεφάλου, καθώς ένα σοβαρό εκ γενετής πρόβλημα τον απειλεί με παράλυση στα κάτω άκρα. Το μικρό παιδί θα χειρουργηθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Γαλλίας, ενώ τα έξοδα μεταφοράς του έχει αναλάβει η Aegean.

Μεγάλη όμως είναι και η κινητοποίηση απλών πολιτών, που θέλησαν να στηρίξουν την οικογένεια στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν αγοράσει προσκλήσεις για την εκδήλωση στήριξης της οικογένειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στο κέντρο "Κουρήτες", με πρωτοβουλία του ΕΚΗ, του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και των Σωματείου Μαγείρων- Ζαχαροπλαστών, Επισιτισμού-Τουρισμού και Οικοδόμων.

Ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη στήριξη στο μικρό Άγγελο: «Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την οικογένειά του και βεβαίως την εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την εγχείρησή του στο εξωτερικό». Στο πλευρό της οικογενείας του μικρού παιδιού τάσσεται και η ΟΕΒΕΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News