Ειδήσεις

"Βόμβα" για την ΕΠΟ από ΕΠΣ Ηρακλείου και ΕΠΣ Κιλκίς (Ηχητικό)

Μια κίνηση που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και να καταδείξει σοβαρές αντικαταστατικές αποφάσεις, έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς κατέθεσαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, αίτηση για έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, για μια σειρά από καταστατικές παραβάσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες, να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις και μια νέα τάξη πραγμάτων στην Ομοσπονδία, με την διεξαγωγή εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Βασίλης Χατζηαποστόλου προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, βάζοντας σοβαρά ζητήματα για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ.

Μερικές από τις αποφάσεις που αναφέρονται στην αίτηση, είναι αυτή για την ενοποίηση της Δ' και Γ' Εθνικής, που πάρθηκε από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ θα έπρεπε να επικυρωθεί από τη γενική συνέλευση ή ακόμη κι έτσι να γίνει από την επόμενη σεζόν.

Παράβαση του καταστατικού, θεωρείται βάση και της σχετικής αίτησης, η πρόσληψη συγγενικού προσώπου μέχρι 4ου βαθμού από μέλος του Δ.Σ., κάτι που έχει γίνει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σαρρή, όπως τονίζουν οι δύο Ενώσεις.

Ακούστε τι είπε μιλώντας στο Ηράκλειο Ράδιο984, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου

Σχόλια