Ειδήσεις

Μια χοροσπερίδα για φιλανθρωπικο σκοπό

Ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού "Αετογιάννης" διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή Χοροεσπερίδα (με τη λήξη του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-13) για καλό σκοπό στον υπαίθριο χώρο συνεστιάσεων του κέντρου "Κουρήτες" το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στις 8 μ.μ. 

Όλα τα Έσοδα για Κοινωφελείς Σκοπούς και Συγκέντρωση Τροφίμων

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές όσοι παραβρεθούν στην χοροεσπερίδα, θα μπορούν να κρατούν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα ή ρούχα που δεν χρειάζονται. Επίσης όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για την αποπεράτωση του Ξενώνα του Ομίλου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.


Θα δοθεί Παράσταση από τις Ομάδες του Ομίλου και θα γίνει παρουσίαση σε γιγαντοοθόνη των 4 μεγάλων αποστολών του στο εξωτερικό (σε 10 μόλις μήνες), ενώ κατά την διάρκεια όλης την βραδιάς θα προβάλλονται - σε συγκεκριμένο σημείο-στιγμιότυπα από τις αποστολές και από άλλες παραστάσεις.


Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματα του Ομίλου και οι φίλοι τους θα ενωθούν σε ένα χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν αλλά & να αποχαιρετιστούν στο Μεγάλο Γλέντι που θα ακολουθήσει! 

Σχόλια