Ειδήσεις

Νέα δημοτική οργάνωση από τους "Αντιμνημονιακούς Πολίτες"

Με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Πολιτικού Κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες" ιδρύθηκε στις 11 Μαΐου 2013 στις Γούβες του Δήμου Χερσονήσου η Δημοτική Οργάνωση των Αντιμνημονιακών Πολιτών Χερσονήσου.

Στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο. Χερσονήσου συμμετείχε επίσης ο Επικεφαλής του Κινήματος Νότης Μαριάς, η Κατερίνα Πολυχρονάκη μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και ο Γιάννης Αναγνωστάκης μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης του Κινήματος.

Η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο. επέλεξε 5μελή Συντονιστική Επιτροπή αποτελούμενη από αιρετά και κληρωτά μέλη.

Ακολούθησε συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τους στόχους της Δ.Ο. των Αντιμνημονιακών Πολιτών Χερσονήσου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε:

1) Στην πρόταση του Νότη Μαριά για την αποχώρηση των βουλευτών του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου από τη Βουλή στις 31 Μαιου 2013 προκειμένου έτσι να υπερασπιστούμε ως Αντιμνημονιακοί Πολίτες το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, και να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.

2) Στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, το σχεδιασμό σχετικών δράσεων και την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

3) Στις πολιτικές πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση από τα κάτω ενός ενωτικού ψηφοδελτίου του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου στο Δήμο Χερσονήσου ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να ενταχθούν στους "Αντιμνημονιακούς Πολίτες" Χερσονήσου μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό 6974/763.247.

Σχόλια