default-image

Για έναν ακόμη χρόνο στη Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ

Ποδόσφαιρο
Για έναν ακόμη χρόνο στη Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν  τον Ρίο Φέρντιναντ να φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο και 12ο συνεχόμενο.

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ποιός δεν θα ήθελε να παίζει σε αυτή τη φανταστική ομάδα μπροστά σε 75.000 οπαδούς κάθε εβδομάδα, είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι και χαίρομαι που συνεχίζεται", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο 34χρονος αμυντικός, και πρόσθεσε:

"Οδεύουμε τώρα σε μία νέα εποχή με το σύλλογο, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό. Έχω συναντηθεί με τον Ντέιβιντ (Μόγιες) και ανυπομονώ να κατακτήσω και άλλους τίτλους".

Από την πλευρά του, ο διάδοχος του Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Αγγλίας, Ντέιβιντ Μόγιες, σημείωσε:

"Είδαν όλοι πως ο Ριο είχε πέρυσι μία από τις καλύτερες σεζόν του στο σύλλογο και μπορείτε να δείτε τι σπουδαίος χαρακτήριας είναι και στα αποδυτήρια.

Είμαι ικανοποιημένος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του".

Υπενθυμίζεται πως ο Φέρντιναντ έκανε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα το 2002 (μεταγραφή από τη Λιντς) και από τότε έχει αγωνιστεί σε 432 ματς, κατακτώντας συνολικά έξι πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του Φέργκιουσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News