default-image

Πρώτα καταστράφηκαν, τώρα πληρώνουν και "τα σπασμένα"

Κρήτη
Πρώτα καταστράφηκαν, τώρα πληρώνουν και "τα σπασμένα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασαν δύο μήνες από την εικόνα του πεσμένου πυλώνα του γηπέδου του ΟΦΗ που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και έκοψε την ανάσα σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής των Καμινίων στο Ηράκλειο. Την ανάσα όμως έκοψε σε όσους υπέστησαν ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα,  και το γεγονός ότι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα από την τσέπη τους!

Ο κ. Νίκος Μαγκαφουράκης είναι ένας από τους ανθρώπους που από την 25η Μαρτίου οπότε και συνέβη το περιστατικό έχει μπει σε απίστευτες περιπέτειες αφού τρέχει και δεν φτάνει για να αποκαταστήσει τις ζημιές αλλά εν μέσω οικονομικής στενότητας καλείται να βρει και 5.000 ευρώ όπως υποστηρίζει.

Όπως είπε ο ίδιος στο neakriti.gr «όταν έπεσε ο πυλώνας στο σπίτι μας κρεμόταν το μπαλκόνι, καταστράφηκε ο θερμοσίφωνας και υπήρξαν σοβαρές ζημιές. Τότε έστειλαν εργολάβο για να γκρεμίσει τα μπετά προφανώς για να μην κινδυνεύσουν ζωές. Στη συνέχεια μας ξέχασαν. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να ξοδέψουμε από την τσέπη μας 3-4.000 ευρώ και θα χρειαστούν άλλα 1.000, ενώ έχουμε βάλει και πολύ προσωπική εργασία» αναφέρει απογοητευμένος ο κ.Μαγκαφουράκης.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών αναγκάστηκαν ως γνωστόν να προσφύγουν σε δικηγόρο και να στείλουν εξώδικο στην ΠΑΕ ΟΦΗ για να διεκδικήσουν αποζημίωση, ενώ και ο δήμος Ηρακλείου παρότι το θέμα δεν αποτελεί δική του αρμοδιότητα, υποσχέθηκε να μεσολαβήσει για να βρεθεί λύση.

http://www.neakriti.gr/files/pilonas/pilonas3.jpg

Σύμφωνα πάντως με τον κ.Μαγκαφουράκη και ο ανιψιός του- το αυτοκίνητο του οποίου καταστράφηκε από τον πυλώνα- δεν έχει αποζημιωθεί για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη. Αυτό όμως επειδή υποχρεώνεται να απευθυνθεί σε συγκεκριμένο συνεργείο, ενώ επιθυμεί να απευθυνθεί στο συνεργείο της αντιπροσωπείας του αυτοκινήτου.

Της Φιλίας Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News