Ειδήσεις

Αντί για μπομπονιέρες, χρήματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν αντί για να ξοδέψουν - μόνο λόγω των εθίμων - εκατοντάδες ευρώ σε μπομπονιέρες και προσκλήσεις να δώσουν τα χρήματα σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό έπραξε πρόσφατα και νεαρό ζευγάρι στο Ηράκλειο.

Ο Νεοκλής και η Αθηνά Σαλούστρου, που πριν από λίγες ημέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, αποφάσισε να υποστηρίξει έμπρακτα δυο Κοινωνικά Παντοπωλεία. Ένα θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που σε συνεργασία με επιχειρήσεις, φορείς και ιδιώτες, προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε πολλές οικογένειες οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Αντί λοιπόν για να μοιράσουν μπομπονιέρες στο γάμο τους, αποφάσισαν να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των δήμων Μαλεβιζίου και Ανωγείων. Συνολικά δόθηκαν 1000 € στα δυο Παντοπωλεία, με τα οποία θα αγοραστούν τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Ο δήμος Μαλεβιζίου ευχαρίστησε θερμά τον Νεοκλή και την Αθηνά για τη συγκινητική τους χειρονομία και τους ευχήθηκε να περάσουν μαζί πολλά όμορφα χρόνια.

Σχόλια