default-image

Αποχαιρέτησαν τον ένστολο - τον "πρόδωσε" η καρδιά του

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν τον ένστολο - τον "πρόδωσε" η καρδιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον ένστολο Αντώνη Κορναράκη στο Αμαριανό Πεδιάδας. Ο ξαφνικός θάνατος του αστυνομικού προκάλεσε θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και την αστυνομία.

Συγκεκριμένα το χαμό ενός ακόμη αστυνομικού, που αυτή τη φορά έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς την ώρα του καθήκοντος, πενθεί η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για το 44χρονο Αντώνη Κορναράκη, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Ο 44χρονος ένστολος και ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή βάρδια στον έλεγχο διαβατήριων του αεροδρόμιου χθες, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Στο σημείο έσπευσε γιατρός του αεροδρομίου που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, μέσω απινιδωτή, όμως η κατάσταση της υγείας του ένστολου επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο 44χρονος δύο ώρες αργότερα έφυγε τελικά από τη ζωή. Δυσαναπλήρωτο κενό θα αφήσει ο αναπάντεχος χαμός του και η για μια ζωή απουσία του στην οικογένειά του, καθώς ο 44χρονος αστυνομικός ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού. Συγκλονισμένοι, πέρα από τους συγγενείς και φίλους, συναδέλφους και γνωστούς, και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έχασαν έναν καλό συνεργάτη και φίλο.

Της Ιωάννας Βλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News