Ειδήσεις

Ουρές τριτέκνων για τα δωρεάν τρόφιμα

Στήθηκαν στην σειρά και περίμεναν υπομονετικά για αρκετή ώρα και σήμερα αρκετοί τρίτεκνοι του Ηρακλείου προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα για να έχουν μερίδιο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων.

Με τις προθεσμίες να εκπνέουν στις 31 Μαΐου το ενδιαφέρον χτυπά "κόκκινο", καθώς και οι τρίτεκνες οικογένειες έχουν δεχθεί βαρύ πλήγμα από την κρίση, την περικοπή παροχών και επιδομάτων και κυρίως την φορολογική επιβάρυνση.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι  θεωρημένα αντίγραφα της αστυνομικής ταυτότητας και των δύο γονέων καθώς και η συμπλήρωση μίας αίτησης που είναι διαθέσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου Πολυτέκνων.

Με εισοδηματικά κριτήρια από φέτος όπως δήλωσε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο πρόεδρος των τριτέκνων Μανόλης Αχλαδιανάκης το πρόγραμμα υλοποιείται σε όλους τους δήμους , και όχι μόνο στους ορεινούς όπως πέρυσι και οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν δωρεάν τρόφιμα θα πρέπει να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους για να ενημερωθούν για τα κριτήρια και την διαδικασία που λήγει άμεσα.

Σχόλια