default-image

Σύλληψη 55χρονου λόγω της "αδέσποτης" σφαίρας

Κρήτη
Σύλληψη 55χρονου λόγω της "αδέσποτης" σφαίρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Ασφάλειας  Ηρακλείου βρίσκεται 55χρονος ο οποίος τη Μεγάλη Τετάρτη καταδίωκε με δεύτερο άτομο έναν άνδρα στην οδό Μιλάτου και από τον πυροβολισμό που «έπεσε» τραυματίστηκε 25χρονη.

Συγκεκριμένα ο 55χροος συνελήφθη το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.  Την Παρασκευή αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και η σύλληψη του δεύτερου ατόμου.

Χειρουργείο λόγω της "αδέσποτης"

Υπενθυμίζεται ότι η διασκέδαση για την 25χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο μετατράπηκε τότε σε εφιάλτη, καθώς κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο! Συγκεκριμένα στο χειρουργείο είχε οδηγηθεί η νεαρή γυναίκα, η οποία δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι την ώρα που έβγαινε από καφετέρια-μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου μαζί με τα αδέρφια της.

Τα τρία αδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες έτυχε να περνούν από το σημείο όπου δυο ένοπλοι άνδρες κυνηγούσαν έναν τρίτο και είχαν ανοίξει πυρ εναντίον του. Για κακή τους τύχη μια από αυτές τις σφαίρες έμελε να χτυπήσει την νεαρή κοπέλα. Τα αδέρφια άκουσαν έναν πυροβολισμό, και στο δεύτερο η 25χρονη κοπέλα αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο πόδι. Όπως διαπίστωσε στη συνέχεια, δεν επρόκειτο για βεγγαλικό - όπως αρχικά πίστεψαν - αλλά για σφαίρα που καρφώθηκε στο πόδι!

Μια ακόμη σύλληψη

Στο μεταξύ στα χέρια της Ασφάλειας Ηρακλείου έπεσε ένα ακόμα άτομο παλιός γνώριμος των αρχών με πλούσιο «βιογραφικό» . Μετα από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και σφαίρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News