Ειδήσεις

Κυκλοφορεί απατεώνας με ευφράδεια

Κύριος με ιδιαίτερη ευφράδεια περιφέρεται αυτές τις ημέρες σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα της πόλης του Ηρακλείου και ζητάει ενίσχυση για το φιλανθρωπικό έργο "άγνωστης" στο κοινό, λεγόμενης αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, προκειμένου να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό της έργο.

Ο κύριος χρησιμοποιεί για την είσπραξη των ποσών που εισπράττει, εκμεταλλευόμενος τα φιλάνθρωπα αισθήματα των συνδημοτών μας, αθεώρητο έντυπο απόδειξης είσπραξης και επιδεικνύει αμφιβόλου νομιμότητας και νομικής αξίας σελίδες καταστατικού δήθεν αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και λέμε δήθεν γιατί την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, όπως επιβεβαίωσε έμπειρος αναγνώστης μας, δεν έχει καμιά σχέση με τις φορολογικές Αρχές.

Μάλιστα χρησιμοποιεί προς επιβεβαίωση των λεγομένων του και το όνομα αντιδημάρχου του Δήμου Ηρακλείου, λέγοντας ότι με τη σύμφωνη γνώμη της πραγματοποιεί τον έρανο.

Τόσο ο Δήμος Ηρακλείου όσο και οι αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές οφείλουν να προστατεύσουν τους δημότες της πόλης μας από πιθανούς εκμεταλλευτές των φιλάνθρωπων αισθημάτων τους.

Ασφαλώς και προτρέπουμε τους πολίτες να ενισχύουν παλαιούς και νέους συλλόγους και φιλανθρωπικές εταιρείες αλλά τους συνιστούμε επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κάποιοι επιτήδειοι εφευρίσκουν πολλούς τρόπους για να βγάζουν το μεροκάματο.

Σχόλια