default-image

Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο για συνεχή μετάλλαξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και έναν χρόνο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης σήμερα το πρωί («ΝΕΤ στα γεγονότα» ), ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε οτι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ και στο πώς πολιτεύεται και στο πώς θέλει να χειραγωγήσει το κίνημα. Βάζει εμπόδια στη ριζοσπαστικοποίηση».

Αναφορικά με το ζήτημα των συνιστωσών, ο  γ.γ του ΚΚΕ επεσήμανε,  πως πρόκειται για εσωτερικό θέμα και σε κάθε περίπτωση, «είτε ενοποιηθεί είτε έχει τάσεις και συνιστώσες η ουσία θα είναι η ίδια, από την άποψη της πολιτικής».

Αναφερόμενος στο θέμα της επιστράτευσης των καθηγητών, είπε ότι η πρόταση του ΚΚΕ ήταν για συνέχιση του αγώνα τους και όχι για απεργία μέσα στις εξετάσεις.

Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα της οπλοφορίας εντός της Βουλής, ο κ. Κουτσούμπας είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να οπλοφορεί κανείς μέσα στη Βουλή. Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει και κάποιος έλεγχος. Θα έπρεπε από μόνος του κάποιος να μην οπλοφορεί μέσα στη Βουλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News