default-image

Το μήλο του... έρωτα στο Ηράκλειο

Life
Το μήλο του... έρωτα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το μήλο", η ξεκαρδιστική ερωτική κωμωδία με τη Ναταλία Δραγούμη και το Γεράσιμο Γεννατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στο Ηράκλειο και το κινηματοθέατρο Αστόρια την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Ένα έργο με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών… ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές!

Ο Γιάννης (Γεράσιμος Γεννατάς) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχις… χτες!

Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν "γράφει" στο κούτελο "είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με!!!"

Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του… Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν "το μήλο"…, να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια…;

Ώρες παραστάσεων 6.30 το απόγευμα και 9.15 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου. Τιμές 16 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ φοιτητικό και ανέργων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News