default-image

Γιαπλές: "Είναι μία ιστορική μέρα για το Ρέθυμνο"

Μπάσκετ
Γιαπλές: "Είναι μία ιστορική μέρα για το Ρέθυμνο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΓΟΡ επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος επισήμανε, ωστόσο, ότι το παιχνίδι στο Ρέθυμνο την ερχόμενη Πέμπτη (23/05) θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας:

"Είναι μία ιστορική μέρα για το Ρέθυμνο, αφού πετύχαμε την πρώτη νίκη μας σε πλέι οφ και μάλιστα εκτός έδρας επί ενός μεγάλου αντιπάλου με τεράστια ιστορία και καλή πορεία φέτος. Θέλουμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Όλα δουλεύουν ρολόι στην ομάδα από τη διοίκηση μέχρι και τους παίκτες και τους προπονητές. Το μόνο, που μας απασχολεί είναι το μπάσκετ και δεν έχουμε δικαιολογίες.

Το παιχνίδι στο Ρέθυμνο θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό, αφού ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Οι δύο ομάδες φαίνεται ότι είναι ισοδύναμες, οι λεπτομέρειες κρίνουν όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα, κάτι που δείχνει ότι οι ομάδες είναι κοντά αν και αγωνίζονται με διαφορετικό τρόπο" ανέφερε ο Θανάσης Γιαπλές.

Ο Άκης Καλλινικίδης από την πλευρά του επισήμανε:

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Είναι η δεύτερη σερί χρονιά μας στα πλέι οφ κι αυτή ήταν η πρώτη μας νίκη, κόντρα μάλιστα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με μειονέκτημα έδρας. Ήμασταν έτοιμοι και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό γιατί για μας είναι πιο περίεργα τα πράγματα και πιο δύσκολα γιατί είμαστε σε περιοχή που δεν μπορούμε να κρατηθούμε σε αγωνιστικό ρυθμό όταν δεν υπάρχουν αγώνες. Από τώρα μπαίνει η λέξη διαγραφή στο μυαλό μας, πρέπει να τελειώσει η σειρά στην έδρα μας, αυτό μας απασχολεί. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι" πρόσθεσε ο Καλλινικίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News