default-image

Κορυφαίος ο Φέργκιουσον

Ποδόσφαιρο
Κορυφαίος ο Φέργκιουσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποχαιρετάει τα γήπεδα με έναν ακόμη προσωπικό τίτλο. Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, όπου οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, ο Σκοτσέζος τεχνικός αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς από την ένωση επαγγελματιών προπονητών του Νησιού. Έτσι, έγινε ο πρώτος που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για τέταρτη φορά.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρέλαβε το βραβείο από τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις και αστειευόμενος τόνισε ότι θα έπρεπε να το πάρει ο Στηβ Κλαρκ της Γουέστ Μπρομ, αφού κατάφερε να βάλει πέντε γκολ στην ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

«Το 5-5 είναι ένα σκορ που θα θυμούνται όλοι. Αυτό είναι σίγουρο» τόνισε και πρόσθεσε: Κάναμε φανταστική δουλειά και συγχαρητήρια στον αντίπαλο που διαχειρίστηκε τόσο σωστά το παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, κορυφαίος προπονητής στην Τσάμπιονσιπ αναδείχθηκε ο Μάλκι Μακάι της Κάρντιφ, στην πρώτη κατηγορία ο Γκάρι Τζόνσον της Γέοβιλ και στη δεύτερη κατηγορία ο Μάρτιν Άλεν της Τζίλιγχαμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News