default-image

Γιαπλές: "Πάμε για την υπέρβαση στα πλέι οφ"

Μπάσκετ
Γιαπλές: "Πάμε για την υπέρβαση στα πλέι οφ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος για το Ρέθυμνο είναι η είσοδος στην τετράδα των πλέι-οφ της Α1, σύμφωνα με τον Θανάση Γιαπλέ.

Ο τεχνικός των Κρητικών, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως τα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κριθούν κατά μεγάλο βαθμό στην τακτική, ενώ σημείο «κλειδί» για τους παίκτες Ρεθύμνου θα αποτελέσει η διάρκεια στο παιχνίδι τους.

«Η ομάδα του Ρεθύμνου θέλει να κάνει την υπέρβαση και ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και εννοούμε την είσοδο μας στα ημιτελικά. Παίζουμε με μια ομάδα ιστορική και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, χωρίς να έχουμε πλεονέκτημα έδρας και ξέρουμε ότι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Σε αυτή τη σειρά αγώνων θέλουμε να έχουμε διάρκεια, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι το κομμάτι της τακτικής θα έχει μεγάλη σημασία για αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε και υπάρχει πολύ διάθεση από τους παίκτες μου. Πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από τη μεριά του ο Νταμίρ Λάτοβιτς, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίζουμε στα playoffs έστω και με μειονέκτημα έδρας. Έχουμε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο καιρό για να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα που είναι ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη έδρα. Η σειρά είναι στις 2 νίκες και θέλει περίσσεια αυτοσυγκέντρωση και θέληση. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να επιδιώξουμε την πρόκριση στα ημιτελικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News