Ειδήσεις

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν μικρό Άγγελο

Ένα τετράχρονο αγοράκι από το Ηράκλειο που η μοίρα δεν ήταν απλόχερη μαζί του, στηρίζουν φορείς του Ηρακλείου που με πρωτεργάτη το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 2 Ιουνίου πραγματοποιούν εκδήλωση με τα έσοδα όλα να πηγαίνουν στο αγοράκι που πρέπει επειγόντως να χειρουργηθεί στη Γαλλία. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν το Σωματείο Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών, ο σύνδεσμος ξενοδοχοϋπαλλήλων το συνδικάτο οικοδόμων και επισιτισμού και τουρισμού και το κέντρο "Κουρήτες" που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση αυτή.

Ένας μικρός άγγελος που πριν καλά-καλά καταλάβει τι θα πει ζωή χρειάζεται με ηρωισμό να παλεύει για να αποκατασταθούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι εκείνος που κινητοποίησε τους φορείς οι οποίοι στη σκιά της οικονομικής κρίσης, θέλοντας να στηρίξουν την ανήμπορη οικογένεια του παιδιού πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ο τετράχρονος Άγγελος -που απαιτείται να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση στη Γαλλία  για να μπορέσει να ελπίζει στο μέλλον -θα είναι πλέον πιο αισιόδοξος αν η κίνηση των φορέων έχει επιτυχία και μέσα από αυτή συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται.

Το αντίτιμο για την εκδήλωση με πλήρες μενού και πρόγραμμα διασκέδασης ορίστηκε στα 10 ευρώ, με τα έσοδα εξολοκλήρου να πηγαίνουν στο μικρό αγόρι.

Της Ράνιας Μωραϊτη

Σχόλια