default-image

Λαμπράκης: Κλειδί για μας η γρήγορη ισοφάριση!

Ποδόσφαιρο
Λαμπράκης: Κλειδί για μας η γρήγορη ισοφάριση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος αλλά και συγκρατημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Πάτρα ο Σταύρος Λαμπράκης...

 Ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε στην άμεση αντίδραση και γρήγορη ανατροπή του σκορ από τους παίκτες του στην Πάτρα, για να παραπέμψει στη συνέχεια στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

«Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα στη «μάχη» που δίνουμε για ν' ανέβουμε στη Super League. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα που πάλεψε, το κλειδί για μας ήταν η γρήγορη αντίδραση, το ότι ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε αμέσως μετά και πήγαμε στ' αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, ελέγξαμε το ρυθμό, πετύχαμε και τρίτο γκολ και εξασφαλίσαμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε σχετικά ο προπονητής του Εργοτέλη και πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (22/05) με τον Θρασύβουλο με την ίδια σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Εργοτέλη για να προσθέσει: "Ο Εργοτέλης μας κέρδισε δίκαια. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και δεν κρατήσαμε ούτε λεπτό το προβάδισμα τι να πω! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Εργοτέλη που αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News