default-image

Ξέσπασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά των παικτών

Ποδόσφαιρο
Ξέσπασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά των παικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα της ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη φορά και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των παικτών.

Το ότι υπήρξε αγανάκτηση του κόσμου φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βλέποντας το κάκιστο θέαμα της ομάδας τους, είχαν αρχίσει τις αποδοκιμασίες. Μετά όμως και την ήττα από τον ΠΑΣ οι αποδοκιμασίες έγιναν οργή και έξω από τη Τούμπα στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια περιμένοντας την έξοδο των παικτών, ενώ όταν αυτοί δεν έκαναν την εμφάνισή τους φώναζαν: "πού κρύβεστε π... γιοί"; Αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και βγήκαν από τα αποδυτήρια ήταν οι Λίνο και Χακόμπο ενώ και ο Κατσικάς πέρασε απαρατήρητος.

Η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι όταν εμφανίστηκαν οι Ρομπέρ, Καμαρά, Ιτάνζ και Ολίσε. Εκεί έγινε το έλα να δεις, καθώς οι οπαδοί όρμησαν εναντίον των παικτών, έβριζαν, πέταγαν αντικείμενα (μέχρι και κάφτρες από τσιγάρα).

Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν αναγκαία, καθώς οι οπαδοί απωθήθηκαν και οι παίκτες πήγαν στα αυτοκίνητά τους αποδοκιμαζόμενοι από μακριά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News