Ειδήσεις

Υπόθεση κλοπής στην Ιεράπετρα

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, υπόθεση κλοπής δύο (2) μεγάλων τμημάτων αγωγού μεταφοράς ενέργειας (καλώδια), Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ( Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), από την περιοχή Θριπτή του Δήμου Ιεράπετρας, η οποία καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας την 14 Μαϊου 2013.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία του προϊσταμένου Ιεράπετρας, Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ( Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.),κατά το χρονικό διάστημα από 8 Μαϊου 2013 έως 13 Μαϊου2013, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες από την περιοχή της Θριπτής του Δήμου Ιεράπετρας, έξοψαν με ξυλοκοπτικό μηχάνημα δέκα (10) ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ και αφαίρεσαν δύο (2) μεγάλα τμήματα αγωγού (καλώδια) μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής, είναι ένας 51χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Σχόλια