default-image

Φιέστα και περίπατος για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Φιέστα και περίπατος για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φιέστα μετατράπηκε η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 26η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Περίπου 7.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι παρεμπίπτοντος νίκησαν με 80-53 τους Πατρινούς.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, παρά την χαλαρότητα στο πρώτο ημίχρονο. Λίγοι όμως ασχολήθηκαν με τον αγώνα.

Ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχοντας αγκαλιά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας  εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο. Σειρά πήραν οι παίκτες, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου λάβαρου, το οποίο πήρε τη θέση του στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Από εκεί και πέρα, να πούμε ότι ο Γιώργος Γεωργάκης πήρε τη θέση του Γκιόργκι Σερμαντίνι στη δωδεκάδα της ομάδας, καθώς ο Γεωργιανός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και πλέον θα αντιμετωπίσει και πάλι τους Πατρινούς για την πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 37-31, 63-41, 80-53.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς, Λο 7(1), Άντιτς 8(2), Σπανούλης 9(1), Περπέρογλου 5(1), Σλούκας 4, Πάουελ 5, Πέρκινς 9(1), Πρίντεζης 18(1), Παπανικολάου 8(1), Γεωργάκης 5, Κατσίβελης 2.

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): ΜακΚόλουμ 6(1), Αργυρόπουλος 10(2), Καπερώνης, Γκραντ 8(1), Θανόπουλος, Λιανός 2, Πέτροβιτς 12(2), Πελεκούδας 4, Λυμπέρης, Κλάιμπερ 5(1), Μολφέτας 4, Τέρνερ 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News