default-image

"Νέα εποχή για την Ελλάδα"

Κρήτη
"Νέα εποχή για την Ελλάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελλάδα, μιας νέας πορείας, στην οποία η χώρα ανακτά την αξιοπιστία της κι ενισχύει την εξωστρέφεια της.

Τα δεδομένα που έχουν εξαχθεί από τις ως τώρα συναντήσεις στην Κίνα, οι στρατηγικές διμερείς συμφωνίες που έχουν υπογραφεί, καθώς και το ιδιαίτερο επενδυτικό και συνεργατικό ενδιαφέρον, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της προοπτικής που υπάρχει για ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Οι επιλογές για περαιτέρω συνεργασίες και συνέργιες στους τομείς της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών, των υποδομών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και του τουρισμού και του πολιτισμού, είναι δηλωτικές της Ελλάδας που επιθυμούμε. Δηλαδή μιας Ελλάδας με ισχυρή ναυτιλία, υποδομές και τεχνολογία, μιας Ελλάδας που θα αξιοποιεί τον σπουδαίο πολιτισμό και τουρισμό της.

Όταν προ ετών η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσιζε την παραχώρηση της προβλήτας του Πειραιά οι φωνές του λαϊκισμού κραύγαζαν. Σε πείσμα της αντίδρασης του αναχρονισμού, η επιλογή εκείνη δικαιώνεται. Σήμερα, με πρωθυπουργό των Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία προχωρά με αποφασιστικότητα στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος για να βγει απο την κρίση.  Οι επιλογές θα δικαιωθούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News