Ειδήσεις

Συναυλία Μουσικής Δωματίου από το "Μουσικό Καρπό"

Συναυλία με έργα για Τρομπέτα - Κόρνο - Φαγγότο - Βιολοντσέλο θα πραγματοποιήσει ο "Μουσικός Καρπός" την ερχόμενη Τρίτη 21/05 στη δημοτική Πινακοθήκη "Λ. Κανακάκι".

Επισημαίνεται ότι ο "Μουσικός Καρπός" με τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα προσπαθήσει με τους κορυφαίους μουσικούς που φιλοξενεί να αποκαλύψει στο κοινό «έναν διαφορετικό και εξαιρετικά δύσκολο τρόπο ερμηνείας της μουσικής, μέσα από την ομαδική εργασία και την αλληλεπίδραση μεταξύ εκτελεστών διαφορετικών οργάνων.

Μέσα από τις ρωγμές ενός συστήματος που πάσχει αρκετά ως προς την υποστήριξη δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, ακόμα κι αν σχεδιάζονται τέτοιες σε πανελλήνια κλίμακα, οι προσπάθειες του "Μουσικού Καρπού" βρίσκουν δίοδο και ανθίζουν. Μέσω της εθελοντικής προσφοράς, με γνώμονα τη διάχυση του πολιτιστικού αγαθού, την αποκέντρωση και την ποιότητα, επιμένουμε.

Επιμένουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με αυτές και άλλων φορέων που στοχεύουν στην αξιοποίηση της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και στην ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του. Και επιμένουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας βιώσιμων πολιτιστικών θεσμών στην περιφέρεια».

Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 20:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη "Λ. Κανακάκι" στο Ρέθυμνο και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Στο Κουαρτέτο Ηχοχρωμάτων συμμετέχουν:

Αντώνιος Μαυράκης, τρομπέτα

Γρηγόρης Ασωνίτης, κόρνο

Μαρία Κατσογριδάκη, φαγκότο

Μαρία Σαράφωβα, βιολοντσέλο

Κείμενα - παρουσίαση: Μαρία Κατσογριδάκη

Επιμέλεια προγράμματος: Αντώνιος Μαυράκης

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχόλια