default-image

Παρέμβαση Αυγενάκη για την αναγγελία έναρξης διδασκαλίας

Κρήτη
Παρέμβαση Αυγενάκη για την αναγγελία έναρξης διδασκαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στην οποία απουσιάζει η προηγούμενη ρύθμιση για την αναγγελία έναρξης διδασκαλίας για τους καθηγητές, αναφέρεται ο Βουλευτής Ηρακλείου  Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, διαβιβάζοντας επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Όπως αναφέρεται «σε παλαιότερα ερωτήματά τους, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε ανταποκριθεί θετικά και είχε απαντήσει ότι για την αναγγελία έναρξης διδασκαλίας, για τους ήδη επί έτη εργαζόμενους, με υποβολή όλων των ήδη υποβληθέντων στο παρελθόν κατόχων άδειας διδασκαλίας και ασκούντες το επάγγελμα, δε χρειάζεται».

Σε εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, χωρίς αρ. πρωτ. και ημερομηνία που αναρτήθηκε 15/5/2013 διαπιστώνεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση που αναφέρθηκε και αναφέρεται και στα έγγραφα του Υπουργείου, απουσιάζει τελείως.

Τέλος, ο  Λευτέρης  Αυγενάκης υπογραμμίζει ότι: «επειδή οι ρυθμίσεις όπως αναφέρονται στα έγγραφα του Υπουργείου έχουν ήδη ανακοινωθεί απόλυτα δικαιολογημένα σε δεκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι η ρύθμιση ισχύει και να διορθωθεί η παράλειψη με συμπληρωματική εγκύκλιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News