default-image

Άλλο ένα κρίσιμο 24ωρο για το μικρό Νικήτα

Κρήτη
Άλλο ένα κρίσιμο 24ωρο για το μικρό Νικήτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη το δράμα της οικογένειας του 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία, για το οποίο η μοίρα το βράδυ της περασμένης Τρίτης έπαιξε άσχημο παιχνίδι όταν 20χρονος Ολλανδός τού κατάφερε 20 μαχαιριές σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Όλοι  προσεύχονται συνεχώς για τον 11χρονο, που ήρθε για διακοπές αλλά αυτές μετατράπηκαν σε εφιάλτη όταν μαχαιρώθηκε.  

Μπορεί ο 11χρονος Νικήτας να κέρδισε τη ζωή του και τώρα να παλεύει για να σταθεί στα πόδια του, το ότι πάσχει όμως(σύμφωνα με πληροφορίες) από ανίατο νόσημα έχει και μια παρενέργεια, καθώς επτά άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας, περιμένοντας τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ επίσης ακολουθούν προληπτική φαρμακευτική αγωγή.

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε και ο 20χρονος Ολλανδός...

Η μητέρα του 11χρονου αγοριού εμφανίζεται να μην επιθυμεί τη μεταφορά του γιου της στη Ρωσία, αλλά την παραμονή του στο ελληνικό νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του στο μεταξύ ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Χάρης Τομπούλογλου ανέφερε πως το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά και δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει για το αν το σοβαρό τραύμα που φέρει στη σπονδυλική στήλη θα του αφήσει μόνιμο κινητικό πρόβλημα.

Ο κ. Τομπούλογλου είπε ότι οι γιατροί προχωρούν βήμα-βήμα με ιδιαίτερη προσοχή, και αν όλα πάνε καλά, ο μικρός μπορεί να παραμείνει στο κέντρο πρώιμης, φυσικής αποκατάστασης παιδιών, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News