Ειδήσεις

Γιορτή για την Ημέρα της Ευρώπης από Περιφέρεια-Δήμο Ηρακλείου

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και η Αντιδημαρχία Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης το Σάββατο 18 Μαΐου, στο αίθριο της Λότζιας, από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις  10  το βράδυ έξω από τη Βασιλική του Αγ. Μάρκου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις  για τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου στον αίθριο χώρο της Λότζιας από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι, μαθητές δημοτικών σχολείων θα παρουσιάσουν τραγούδια, μουσικοχορευτικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, και το τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει Ευρωπαίος" με πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εικαστικά εργαστήρια από τον ENISA και τους πτυχιούχους καθηγητές της Γαλλικής Φιλολογίας, επιτραπέζια παιχνίδια και προβολές από το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας,  καθώς και διανομή πλούσιου ενημερωτικού υλικού από τους φορείς που συμμετέχουν.

Σχόλια