default-image

Σαββατοκύριακο διαβάσματος για τους μαθητές Πανελλαδικών

Κρήτη
Σαββατοκύριακο διαβάσματος για τους μαθητές Πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς παρατράγουδα η πρώτη ημέρα των πανελλαδικών και ήδη οι μαθητές επικεντρώνονται πλέον στη δεύτερη ημέρα των εξετάσεων που  θα συνεχιστούν μεθαύριο Δευτέρα 20 Μαΐου.

Οι υποψήφιοι δίνουν ένα από τα τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας που έχουν επιλέξει, μεταξύ Βιολογίας, Φυσικής, Μαθηματικών και Ιστορίας. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως στην πλειονότητά τους οι υποψήφιοι επιλέγουν Βιολογία και Μαθηματικά.

Οι εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων λυκείων ολοκληρώνονται την Παρασκευή 31 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

"Οι Πανελλαδικές άρχισαν στην ώρα τους, όπως είχαμε δεσμευτεί"

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις άρχισαν στην ώρα τους, όπως είχαμε δεσμευτεί εξαρχής, και η πρώτη μέρα εξελίχθηκε ομαλά, χωρίς προβλήματα», δήλωσε χθες, πρώτη μέρα των εξετάσεων, ο υπουργός Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Σε αυτό συνέβαλαν όλοι», είπε ο υπουργός Παιδείας. «Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους εκπαιδευτικούς που άσκησαν τα καθήκοντά τους με υποδειγματικό τρόπο. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και στους μαθητές μας καλά αποτελέσματα», κατέληξε ο κ. Αρβανιτόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News