default-image

Η απάντηση Δροσίτη για το Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση Δροσίτη για το Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Δροσίτης, με ανοικτή επιστολή, απαντά στο θέμα του Παγκρητίου Σταδίου και τον Εργοτέλη, τονίζοντας ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα έξωσης μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, προσθέτει ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα απαντήσει σε όσα αναληθή καταλογίζονται.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο και την επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής Εταιρείας Εργοτέλης, που αφορούν και εμένα ως πρόεδρο και τη σχέση της με το Παγκρήτιο Στάδιο, δημοσιεύματα που δίδονται από την πλευρά της ΠΑΕ προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις ή να χρησιμοποιηθούν ως μέτρο πίεσης στα αυτονόητα, έχουμε να πω ότι:

Το ύφος, ο χρόνος και ο τρόπος της δημοσιοποίησης των αποφάσεων της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ Εργοτέλης δυστυχώς δεν διαφέρουν των μεθοδεύσεων που χαρακτηρίζουν γενικότερα τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα την ανυποληψία και παρακμή του.

Αναφέρονται και μεταφέρονται εσφαλμένες και ανακριβείς ειδήσεις ενώ αποσιωπείται η πραγματικότητα. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το στάδιο είναι απόλυτα συνεπής και στην πιο μικρή λεπτομέρεια σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη μεταξύ μας συμφωνία. Σεβόμενος την υπογραφή μου, ουδέποτε τέθηκε θέμα έξωσης της ΠΑΕ διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ως προς τις οφειλές της ΠΑΕ προς την «Α.Α.H. A.E. ΟΤΑ», ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την είσπραξή τους, διότι ακόμη και αν το Δ.Σ. της «Α.Α.H. A.E. ΟΤΑ» , ήθελε να μην τις αναζητήσει και να τις «χαρίσει» στην ΠΑΕ Εργοτέλης αυτό δεν γίνεται, γιατί αυτές αποτελούν περιουσία της Α.Ε, δημόσιο χρήμα, και όχι δική τους περιουσία.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 της Football League και αφού συγκληθεί ΔΣ της εταιρείας επιφυλάσσομαι να δοθούν αναλυτικά στοιχεία ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για όλα αυτά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News