default-image

Ο Μαντσίνι... πυροδότησε τις φήμες για Νάπολι

Αθλητισμός
Ο Μαντσίνι... πυροδότησε τις φήμες για Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η φετινή χρονιά θεωρήθηκε απογοητευτική από τους ιδιοκτήτες της ομάδας και αυτός ο βασικός υπεύθυνος για την κακή πορεία της.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, πάντως, δεν πρόκειται να μείνει για καιρό άνεργος, αφού αρκετές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Μία από αυτές φέρεται να είναι η Νάπολι, ειδικά από τη στιγμή που ο Βάλτερ Ματζάρι δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «παρτενοπέι».

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Μαντσίνι βρέθηκε στη Νάπολι και έγινε αντιληπτός από πολλούς περαστικούς, κατά τη διάρκεια του περιπάτου του κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου της πόλης, αλλά και της στάσης που έκανε σε πολυτελές καφέ. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν βρίσκεται στην πόλη τους για να συζητήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αν πρόκειται να αναλάβει τη Νάπολι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ευγενικός και πρόσχαρος, δεν απαντούσε ευθέως στην ερώτηση των ναπολιτάνων, αφήνοντας, πάντως, ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία, τη φράση που χρησιμοποιούσε διαρκώς. «Βρίσκομαι στη Νάπολη για προσωπικούς λόγους», επαναλάμβανε σε όλους.

Ωστόσο, όταν κάποιος του επισήμανε πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νάπολι εμπίπτει στους προσωπικούς λόγους, άρα κάποιος θα μπορούσε να βγάλει το συμπέρασμα πως αυτός θα είναι ο διάδοχος του Ματζάρι, ο Μαντσίνι τόνισε με έμφαση. «Η Νάπολι είναι μια σπουδαία ομάδα που καθοδηγείται από έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιά και να ξέρετε πως δεν μου αρέσουν».

Πάντως, οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, θέλουν τον Ντε Λαουρέντις να βρίσκεται στη Ρώμη το βράδυ της Πέμπτης, αν και αυτό δεν αποκλείει μια συνάντηση του πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι με άλλο μέλος της διοίκησης της Νάπολι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News