default-image

Ελπίζουν σε ένα μικρό θαύμα για τον 11χρονο Ρώσο

Κρήτη
Ελπίζουν σε ένα μικρό θαύμα για τον 11χρονο Ρώσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσεύχονται συνεχώς για τον 11χρονο Ρώσο η μητέρα αλλά και όλοι οι Έλληνες που παρακολουθούν συγκλονισμένοι την υπόθεση του αγοριού που ήρθε για διακοπές αλλά αυτές μετατράπηκαν σε εφιάλτη όταν μαχαιρώθηκε.

Η μητέρα του εμφανίζεται να μην επιθυμεί τη μεταφορά του γιου της στη Ρωσία αλλά την παραμονή του στο ελληνικό νοσοκομείο.

Όπως είπε στο "Σκάι" ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Χάρης Τομπούλογλου, το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά, δηλαδή δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει για το αν το σοβαρό τραύμα που φέρει στη σπονδυλική στήλη θα του αφήσει μόνιμο κινητικό πρόβλημα.

Ο κ. Τομπούλογλου είπε ότι οι γιατροί προχωρούν βήμα-βήμα με ιδιαίτερη προσοχή, και αν όλα πάνε καλά, ο μικρός μπορεί να παραμείνει στο κέντρο πρώιμης, φυσικής αποκατάστασης παιδιών, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού".

Οι 20 μαχαιριές προκάλεσαν και υγειονομικό συναγερμό

Την ίδια ώρα όμως σοκ προκάλεσε και η διάσταση που θέματος που προέβαλε το neakriti.gr, καθώς όσοι εμπλέκονται άμεσα στη διαχείριση του περιστατικού υποβάλλονται με κατεπείγοντα χαρακτήρα σε ιατρικό έλεγχο.

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές, που κάλεσαν για λεπτομερή ιατρικό έλεγχο αστυνομικούς, διασώστες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε στην αντιμετώπιση του περιστατικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News