default-image

Ταλαιπωρία και κυκλοφοριακό χάος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κρήτη
Ταλαιπωρία και κυκλοφοριακό χάος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αδιαχώρητο  παρατηρήθηκε απόψε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και κυρίως στις πύλες εισόδου και εξόδου του. Η κίνηση  ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη με αποτέλεσμα η διέλευση οχημάτων, αλλά κυρίως τουριστών επί της λεωφόρου Παναγιωτάκη να διεξάγεται με δυσκολία, καθώς είχαν  δημιουργηθεί ουρές από αυτοκίνητα αλλά και τουριστικά λεωφορεία.

Ο λόγος ήταν  ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τετράωρη στάση εργασίας σήμερα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να μην εκτελούνται αεροπορικά δρομολόγια από και προς όλα τα ελληνικά αεροδρόμια. Ως εκ τούτου τις τελευταίες ώρες που ξεκίνησε και πάλι η εκτέλεση των δρομολογίων παρατηρήθηκε απίστευτος συνωστισμός  με την ταλαιπωρία να είναι εμφανής για οποίον επιθυμούσε  να αποχωρήσει ή να φθάσει στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι τουρίστες Έλληνες ή ξένοι έπρεπε να ήταν  ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς εάν επιθυμούσαν  να κατευθυνθούν προς τα τουριστικά λεωφορεία χρειαζόταν να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα ακόμα και από δεκάδες ταξί αλλά και άλλα οχήματα .

Της Βάλιας Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News