default-image

Φορτίο θανάτου… με το ΚΤΕΛ

Κρήτη
Φορτίο θανάτου… με το ΚΤΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν ένα κιλό ηρωίνης και σημαντική παρτίδα κοκαΐνης μετέφεραν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ δυο άτομα που έπεσαν στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εξελίχθηκε στην περιοχή του Φόδελε.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας κατέβασαν κακήν κακώς από το λεωφορείο έναν 64χρονο που ταξίδευε "βαρυφορτωμένος".

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 64χρονο, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, στο οποίο επέβαινε.

Ακόμη, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων. Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι τις ναρκωτικές ουσίες θα παραλάμβανε ένας 42χρονος ο οποίος, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου αερίου. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News