Ειδήσεις

Μετέφεραν τα προβλήματά τους τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη επισκέφθηκαν χθες Τρίτη 14 Μαϊου η Πρόεδρος , Μαρία Χελιουδάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων -Πολυτέκνων  Ν. Χανίων .

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και στην οποία έδωσαν το παρών οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης και Χρυσούλα Χατζηδάκη συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες  .  

Ο Δήμαρχος Χανίωνεπεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή  θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του συλλόγου και δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στην επιβεβλημένη ανάγκη  επίλυσης των προβλημάτων τους  ενώ τόνισε ότι  ο  Δήμος Χανίων έχει προβεί στην μείωση των Δημοτικών τελών στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες  καθώς και στα άτομα με αναπηρία με βάση  εισοδηματικών  και άλλων κριτηρίων  .

Δυστυχώς τα σημερινά δεδομένα και η δύσκολή οικονομική κατάσταση της χώρας  επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις οικογένειες αυτές που με πολύ κόπο προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να προσφέρουν τα απαραίτητα αγαθά στα παιδιά τους  συνέχισε ο Δήμαρχος Χανίων και πρόσθεσε ότι  με συλλογικότητα και δύναμη θα προσπαθήσουμε  να  στηρίξουμε τις προσπάθειες σας  .

Τα μέλη του συλλόγου από την πλευρά τους ευχαρίστησαν  το Δήμαρχο Χανίων , Μανώλη Σκουλάκη για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει καθημερινά και την σημαντική στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Χανίων  στους συμπολίτες μας  .

Σχόλια