default-image

Απίστευτο βίντεο:Πανικός από ξέφρενη πορεία ΙΧ σε πεζόδρομο

Κρήτη
Απίστευτο βίντεο:Πανικός από ξέφρενη πορεία ΙΧ σε πεζόδρομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανικός επικράτησε μετά τις 12 το μεσημέρι στο πάρκο Θεοτοκόπουλου του Ηρακλείου, όταν αυτοκίνητο κινήθηκε με ταχύτητα πάνω στον πεζόδρομο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων καφετεριών (το σημείο στη φωτογραφία επάνω).

Ο οδηγός σε μια ξέφρενη πορεία κινήθηκε "ξυστά" και σε απόσταση αναπνοής από τα τραπεζοκαθίσματα, σκορπώντας προς στιγμήν τον τρόμο. Ο Έλληνας οδηγός ασημί αυτοκινήτου τύπου Subaru μπήκε στον πεζόδρομο από την πλευρά της Αγίου Τίτου, πέρασε από 5 καφετέριες και έφτασε μέχρι την οδό Μινωταύρου στον ΟΤΕ!  

Αναστάτωση επικράτησε στους θαμώνες των καφετεριών

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα σενάριο, μπορεί να πρόεκιται για γνωστό πρόσωπο, θαμώνα κεφετεριών, ο οποίος συνηθίζει να μην πληρώνει τον καφέ του και ενδεχομένως αυτή τη φορά να μην τον σέρβιραν δωρεάν, με αποτέλεσμα όπως εικάζεται να προέβη στην παράλογη πράξη.

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα, καθώς στον πεζόδρομο συνήθως κινούνται μικρά παιδιά, ενώ οι τουρίστες που δεν έχουν συνηθίσει σε καμία περίπτωση τόσο επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά τρόμαξαν και έφυγαν αμέσως από το σημείο.

Ακολούθησε έρευνα για να εντοπιστεί ο οδηγός και το αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News