default-image

Πάει για τον… μπομπέρ Γκουίν ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Πάει για τον… μπομπέρ Γκουίν ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί θα καλύψει τη θέση του πάουερ φόργουορντ καθώς υπήρξε ναυάγιο με τον Μιντάουγκας Κατελίνας.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουοντ φέτος αγωνίστηκε στην ουκρανική Ferro-Zntu και καλύπτει τα "θέλω" του Αργύρη Πεδουλάκη για την θέση "4". Διαθέτει εξαιρετικό σουτ και ειδικά από τα 6,75 είναι ιδιαίτερα εύστοχος.

Την φετινή σεζόν στο ουκρανικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 14,8 πόντους με 40% ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 6,75, ενώ μαζεύει και 6,1 ριμπάουντ. Χαρακτηριστικό του… δολοφονικού ενστίκτου του, το γεγονός πως πριν λίγο καιρό πέτυχε 45 πόντους(!) κόντρα στην Ντνίπρο, έχοντας 8/9 τρίποντα!

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Γκουίν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του "Άρτζι" με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, αφού η προθεσμία για μεταγραφές εκπνέει στο τέλος της εβδομάδας. Μοναδικό "αγκάθι" το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την νυν ομάδα του, όμως είναι πολύ πιθανό να "σπάσει", εφόσον προχωρήσει η υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News