Ειδήσεις

Νέα κινητοποίηση αύριο από τη "Λαϊκή Στάση Πληρωμών"

Ένα ακόμη ραντεβού δίνουν αύριο στις 15:45 στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου τα μέλη της "Λαϊκής Στάσης Πληρωμών" με σκοπό να μην εκτελεστεί καμία απόφαση για κατασχέσεις ιδιωτικών περιουσίων από τράπεζες.

Πέραν τούτου όμως και νέα συγκέντρωση προγραμματίζεται για την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Μέσω ανακοίνωσής τους καλούν να δώσουν το "παρών" όλα τα εργατικά σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι και απλοί πολίτες για να πουν και αυτοί «ναι» στη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Μάλιστα αποφάσισαν στη διάρκεια πρόσφατης συνέλευσής τους:

«1) Τη συνέχιση παρέμβασης της "Λαϊκής Στάσης Πληρωμών" στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου κάθε Τετάρτη και ώρα 15:45,
με σκοπό να μην εκτελούνται αποφάσεις κατασχέσεων ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

2) Να γίνει επαφή με εκπροσώπους από άλλες λαϊκές επιτροπές, για να υπάρξει πιθανότητα κοινών συνελεύσεων και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου, πέρα από την πλατεία Ελευθερίας, με σκοπό να αποφασιστούν κοινές δράσεις.

3) Να υποστηρίξουμε με τη φυσική μας παρουσία τη διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, προτού καν υπάρξει επίσημη απόφαση εκ μέρους του κλάδου τους.

4) Να πραγματοποιηθεί η έκτη συνέλευση της "Λαϊκής Στάσης Πληρωμών" την ερχόμενη Κυριακή 19/5/13 στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας».

Σχόλια