default-image

Το επιστημονικό τεχνολογικό πάρκο Κρήτης στην Αθήνα

Κρήτη
Το επιστημονικό τεχνολογικό πάρκο Κρήτης στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό του περίπτερο, με το νούμερο μάλιστα 15, θα έχει το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης στην Διεθνή Έκθεση "Greek Innovation Expo 2013", που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο HELEXPO PALACE, από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2013.

Εκτός από το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, την έκθεση στηρίζουν το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Enterprise Europe Network-Hellas, το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Κατά τη διάρκεια της Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που θα κινηθούν στον βασικό άξονα: Έρευνα - Σχεδιασμός - Τεχνολογία - Καινοτομία.

Παράλληλα με την Έκθεση Καινοτομίας και Design, στην Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας (workshops), συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων (Β2Β)  ενώ την Κυριακή 19/5 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Καινοτομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News